2012

Operatie aan het oog

19 januari 2012

Vandaag is het zover, mijn operatie aan mijn oog. in september vorig jaar is er in mijn ogen de ziekte van Fu

chs geconstateerd. Hieronder professionele uitleg want ik vind het erg moeilijk uit te leggen. ik kan alleen maar constateren dat ik elke ochtend met pijn wakker werd alsof er zand in je oog zit. ook lichtbronnen geven erg veel afwijkingen om van het troebel zien nog maar te zwijgen. gev

olg een hoornvliestransplantatie. Wel ja na kanker kan dat er ook nog wel even bij hoor. Jezus ben nooit ziek maar als ik het dan ben doe ik niets half.

 

Weer thuis

23 januari 2012

Ben gelukkig weer gewoon thuis. De operatie is goed verlopen zegt de dokter, ik zou het niet kunnen zeggen want ik zie nog helemaal niets door dat oog. Moet ook slapen met een oogkapje. Wat wel fijn was is dat Steph en Rob mijn haren hebben gewassen. Dan voel je je meteen beter.

Rust nog lekker veel want die narcose heeft er weer ingehakt.

Controle hier, controle daar

25 september 2012

Is maar goed dat ik een agenda heb aangeschaft want zie door de afspraken de bossen niet meer of zoiets toch. In het begin was het om de drie weken naar Luik om mijn oog te controleren dan in maart weer mijn zesmaandelijkse controle en in september afspraak met de radioloog. Intussen zijn de afspraken voor mijn oog om de drie maanden dus dat is nu goed te doen. Het gaat steeds beter met het oog mag eindelijk een bril laten aanmeten. Eentje met progressieve glazen want er zit een groot verschil tussen het lezen en het ver kijken. Nu gisteren op controle geweest voor de ogen en ik hoef pas over zes maanden terug te komen heerlijk.

Advertenties