Nieuws uit de Ardennen

Laat ik beginnen met jullie allemaal een fijn en vooral gezond nieuwjaar te wensen. Dat is er allemaal een beetje bij ingeschoten de laatste tijd. Zoals jullie weten heb ik de laatste tijd wat moeite met het volgen van blogs maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in want de woeste rivier van afgelopen maanden is weer een rustig beekje geworden. En dat heeft alles te maken met mijn man. Het gaat gelukkig eindelijk de goede kant uit met hem. De dokter had hem aangeraden om het eens te proberen met hypnose. Hij is er drie keer geweest en hij vind dat het hem erg geholpen heeft. Zo goed zelfs dat hij afgelopen vrijdag een gesprek had met zijn baas om te vragen of die voor twee ochtenden weer mocht komen werken. Acht uur in totaal dus. Eerst was het erg moeilijk, kan geen uitzondering voor jou maken, wat zeg ik tegen je collega’s en zo nog een paar argumenten maar mijn man heeft gezegd het is dat of niets (zou die vroeger nooit hebben durven zeggen zei die). En ja de baas heeft zijn akkoord gegeven. Nu eerst de toestemming afwachten van de arbeids-arts maar normaal denk ik dat die begin februari dus weer langzaam kan beginnen. Is erg fijn voor hem maar natuurlijk ook voor mij, eindelijk weer eens een paar uurtjes tijd voor mezelf. Schande dat ik dat zeg maar ben er wel aan toe haha. Hoe lang dit ritme gaat duren weet niemand maar we zien wel.

Op financieel vlak is het wel erg moeilijk geweest en nog steeds want je krijgt als je in de ziektewet zit maar 60% van je salaris en dat hakt er goed in. Ook omdat ik natuurlijk van 19 uur naar 13 uur ben gegaan dus ook hier minder salaris.

Dus jullie lezen het alles gaat goed komen maar het zal wel zijn tijd nemen maar ik ga echt proberen weer meer te komen lezen en reageren.

Advertenties

32 thoughts on “Nieuws uit de Ardennen

 1. Fijn te lezen dat het weer beter gaat met je man en dat je weer wat meer tijd hebt voor jezelf, is ook wel belangrijk! 😉 Doe het verder rustig aan…
  Fijne avondgroet, Heidi

  Liked by 1 persoon

 2. Jij ook de beste wensen en dat het stapje voor stapje beter mag gaan met je gezin(sleden.

  En dat je minder kan schrijven of lezen is niet zo erg…Ook ik zit in een drukke periode en kan minder regelmatig schrijven.

  ‘Me – time’ is erg belangrijk en niet te onderschatten. Voor de rest een goede gezondheid en veel geluk in 2018!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik vind het ontzettend fijn om deze update te lezen, van je man, en ja, die paar uurtjes snap ik helemaal, hahahaha 😉 Heel normaal denk ik zo. Langzaam wordt alles weer gerepareerd en ik ben blij voor jullie en hiermee, wens ik jullie al het goeds en moois toe, en vooral rijkdom en liefde, licht en kracht! Voor 2018.

  X

  Liked by 1 persoon

 4. Ik wil jou ook alle goeds toewensen voor het nieuwe jaar.
  Blij, te lezen, dat je man zo goed geholpen werd met hypnose en dat zijn werkgever toch hem die 8 uur gunt.
  Heel veel liefs xxx

  Liked by 1 persoon

 5. je suis contente de lire que les choses s’arrangent pour ton mari et je souhaite que 2018 soit une belle année pour toi et ta famille avec une très bonne santé pour tous!
  je t’embrasse fort!

  Liked by 1 persoon

 6. Ja ook voor jullie alle goeds in 2018
  Dat het tijd nodig heeft weet je al en dat het nooit meer als vanouds zal zijn, maar de moelijkste tijd kunnen jullie nu achter je laten en samen weer opkrabbelen
  En er een mooie toekomst voor jullie aankomt.
  Groetjes en je ziet het we volgen jullie wel 😉

  Liked by 1 persoon

 7. Mag ik jullie beiden heel veel goeds toewensen en dat de balanns terrug naar meer gezondheid mag hellen.Je moet je ook helemaal niet verontschuldigen voor weinig blogbezoek,eerst moest alles positief aanvoelen eer men aan blogbezoeken kan beginnen .

  Liked by 1 persoon

 8. Blij dat je er weer bent. Ik heb jouw foto’s uit de Ardennen gemist. Hopelijk maag het verder de goede kant uitgaan en vinden jullie terug gezondheid en evenwicht. Dat wens ik jullie van harte. Lieve groet X

  Liked by 1 persoon

 9. mogge Hillechien
  blij te lezen dat het wat beter gaat met je man , en jij straks ff die extra voeten om je heen wat kwijt bent 🙂
  op naar een goed jaar met een goede gezondheid en ietsje meer geluk
  lieve groet , Karel

  Liked by 1 persoon

 10. Ook voor jou de beste wensen. Als wij Belgen elkaar een prettig nieuw jaar toewensen, komt er altijd het zinnetje ‘en een goede gezondheid’ bij kijken. Heel terecht, ervaar je als je eens zelf in een minder gezonde periode zit.
  Ik gun het jullie van harte dat het einde van de tunnel in zicht is. Veel sterkte bij het verdere herstel!

  Liked by 1 persoon

 11. Zo dat is niet niks !!
  Sinds je laatste blog is er een hoop gebeurd .
  Fijn te horen dat het met je man beter gaat…en jij weer wat tijd voor jezelf zal vinden.

  Liked by 1 persoon

Reacties ..... ja leuk

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.