Adoptie

Wow, lang geleden hoor. Niet omdat ik geen zin had maar door al dat gedoe met die privacy regeling ging ik wat twijfelen over het ja of nee verder gaan. Ook heb ik wat gebrek aan tijd. Door ziekte op het werk draai ik nu geen 13 uur per week maar bijna 30! Erg vermoeiend allemaal maar het einde van het schooljaar is in zicht. Verder heeft mijn man een fatsoenlijke terugval gehad dus ook daar weer veel spanningen en twijfels. Maar stap voor stap gaat ook hรจ. En dan nu het wel leukste nieuws , zoals de titel al een beetje doet vermoeden wij hebben geadopteerd. Nee geen kind maar een hond. Puk is de naam. Een vrouwtje van ongeveer 2 jaar oud ras onbekend, herkomst onbekend maar werkelijk een schat van een beest. Heeft zich al helemaal ingeburgerd hier nu alleen nog maar de poezen die wat toleranter moeten worden.

 

 

Advertenties

23 thoughts on “Adoptie

 1. Gefeliciteerd met Puk, wat een leuke naam voor deze leuke hond! Ik word er altijd blij van wanneer mensen ervoor kiezen om een hond kans geven op een beter leven, heel veel plezier gewenst met Puk! En fijn om je weer te lezen!

  Like

 2. Hallo Hillechien,
  Wat een leuke hond!
  ‘k Heb even door je blog gescrold, en jij hebt het wel voor je kiezen gehad in het leven, zeg!
  Ik hoop van harte dat verdere narigheid jou en je man bespaard mag blijven.
  Dank ook voor het volgen van mijn blog!

  Liked by 1 persoon

 3. Blij dat je weer opduikt.Van die pricecy zken moet je niet teveel achter zoeken.Ik heb het opgezoccht.Voor gratis blog regelt WordPress het met een persoonlijke internetsite moet je het zelf vermelden.Fijn zo’n nieuw maatje .Daar ga je veel plezier aan beleven

  Liked by 1 persoon

 4. Stap vooruit, weer 1 terug en weer vooruit.. het hoort bij het proces. Maar wat fijn weer even wat van je te horen! En wat een prachtige hond. Heerlijk weer nieuw leven in de brouwerij ๐Ÿ™‚
  Dikke knuffel XxX

  Liked by 1 persoon

 5. Heel blij nog iets van je te horen. Was deze voormiddag nog aan je aan het denken en dat gebeurt regelmatig. Wat een mooie hond heb je geadopteerd. Het ziet er een schatje uit!

  Liked by 1 persoon

 6. Ach die privacy kopieer je van een ander en plaatst het dat moet genoeg zijn…
  Ohhh wat een lieffie en hoop dat jullie veel plezier aan elkaar mogen beleven…sterkte voor je man en stapje voor stapje en niet te snel willen.
  Groetjes

  Liked by 1 persoon

 7. Wat fijn om weer iets van je te horen !! Stap voor stap de goede kant op is toch ook prima ..soms even een pas op de plaats maar dan toch weer dat kleine stapje vooruit !!
  En dan nog een hond ook !!

  Liked by 1 persoon

Reacties ..... ja leuk

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.